Over gezondNU

Wie zijn we en wat doen we?

gezondNU deelt waardevolle, betrouwbare en inspirerende inzichten over een gezonde mindset en leefstijl. Door beter te zorgen voor jezelf, je dierbaren en de wereld om je heen geef je je meest kostbare bezit een gezonde boost.


Door gezonder koken, beter slapen, starten met bewegen, ontspannen en eindelijk af te vallen, krijg je grip op je gezondheid. Geef die gezonde kennis diepgang, met plezier, kennis en beide voeten aan de grond. Gezond leven is leuker!


gezondNU vraagt elke dag professionals het hemd van het lijf. De kennis van artsen, deskundigen, psychologen, therapeuten en wetenschappers vertalen we in praktische, leuke en originele artikelen voor een gezonde leefstijl.

Waarom kiezen voor gezondNU?

  • Specifieke doelgroep met serieuze interesse in een gezonde leefstijl. Onze lezers zoeken verdieping en onderbouwde informatie.
  • gezondNU wordt door de deskundigen in de gezondheidszorg omschreven als: betrouwbaar, diepgaand, objectief, professioneel, onderwerpen worden van meerdere kanten belicht, gezonde mix van wetenschappelijke informatie en praktische tips die voor iedereen toepasbaar zijn.
  • Netwerk van specialisten en artsen die het debat over gezondheid, preventie en gezonde leefstijl in Nederland aanvoeren
  • Al 50 jaar een autoriteit op gebied van gezondheid, zelfzorg en duurzame leefstijl.

Doelgroep gezondNU

Vrouw vanaf 35 jaar. Bovengemiddeld geïnteresseerd in een betere gezondheid, goede voeding en mentale kracht. Kenmerken voor onze doelgroep zijn: gezond genieten, duurzame mindset, voorkeur voor biologische voeding, zelfzorg en zelfontplooiing, zorgzaam en praktisch. Onze doelgroep houdt van koken, fietsen, wandelen en tuinieren. Voor ontspanning kiezen ze bijvoorbeeld voor yoga en lezen. Optimistisch zelfbeeld gaat bij onze lezers hand in hand met een bewuste leefstijl. Tevredenheid is het grootste geluk.

Kunnen wij helpen?
Bel: 038 303 10 53

gezondNU is een uitgave van MixCom Publish | www.mixcom.nl