Wat doen we nog meer?

Contentcreatie

Zoek je artikelen en blogs voor je eigen magazine, nieuwsbrieven en website? De redactie van gezondNU is gespecialiseerd in het interviewen van artsen en wetenschappers. We schrijven dagelijks artikelen over de werking van het lichaam, een gezond brein, gezonde voeding, leefstijl als medicijn en uiterlijke verzorging. Die kennis en kunde zetten we ook in voor andere partijen. Maak daarom je eigen content sterker en beter gericht op je doelgroep door gebruik te maken van onze specialisten. Lift mee op alle kennis van de redactie van gezondNU!

Lekker Gezond

Lekker Gezond is een lifestyle magazine online en in print over genieten van eten en weten wat je lichaam nodig heeft. Lekker Gezond legt de link tussen keukenkast en tafel naar body en mind. Wie kookt is de baas!

Boeken

Een boek is een blijvertje. Met eigen boeken profileren de makers van gezondNU zich in het gezondheidsdomein, zowel digitaal als paperback en hardcover.


Onze boeken:

  • Krachtvoer voor vrouwen
  • Voeding als medicijn
  • Het Vitamine en Mineralenboek
  • ¡kook!
  • Lekker Slank DOE Boek

Animatie

Het thema gezondheid brengt ook veel vragen met zich mee. Voor gezondNU is een serie 'Zo zit dat' animaties ontwikkeld met meer uitleg over allerlei gezondheidsvragen.


Wil je zelf een animatie laten ontwikkelen? Wij denken graag met je mee.

Video

Op gezondnu.nl/video staat een overzicht met video’s in verschillende formats; animaties, straatinterview, vlogs, e-learnings, enz. Deze kunnen worden opgenomen in een online item, zoals een online special. Er kan ook een video op maat worden gemaakt.

E-learning

Interactieve video/infographic met vragen en antwoorden.

Tools

De makers van gezondNU hebben ook diverse tools ontwikkeld zoals de Etos weerstandstest en de Diagnose hulp app. De mogelijkheden voor ontwikkelen van tools zijn oneindig. Inspiratie opdoen en kijken wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons gerust.

E-book

Op maat gemaakt e-book van bijvoorbeeld 12 pagina’s, tekst en design door redactie gezondNU, dat als cadeau weggeven kan worden bij een actie.

Kunnen wij helpen?
Bel: 038 303 10 53

gezondNU is een uitgave van MixCom Publish | www.mixcom.nl